Praktische zaken

Onderwijsperiode

Jaarlijks van september tot en met januari.

Onderwijslocatie

In september en oktober op de VU in Amsterdam, daarna op andere locatie (afhankelijk van je keuze van de specialisatie en research assignment).

Studiebelasting

30 ECTS

Deelnemende universiteiten

Vrije Universiteit Amsterdam, Wageningen University, Universiteit Twente (ITC), TU Delft, Universiteit Utrecht verzorgen gezamelijk de minor.

Toelating

Voor iedereen die een inleidend geovak heeft gedaan aan één van de deelnemende universiteiten. Ook voor studenten die geokennis hebben opgedaan bij andere universiteiten of hogescholen en voor professionals die met geo-informatie werken. Bij aanmelding wordt beoordeeld of er voldoende voorkennis is.

Inschrijving Minor

Om aan de volledige minor deel te nemen, schrijf je je in bij de Vrije Universiteit. Daarnaast kun je je ook inschrijven als bijvakker per vak. Voor onderdelen A, B en D is dit bij de VU, voor keuzevakken uit C bij de universiteit naar keuze (zie minorprogramma).

Taal

Onderdelen A, B en C in het Engels. Bij onderdeel D is de taal afhankelijk van stage/locatie.

Kosten

Voor reguliere studenten van universiteiten en hogescholen gelden geen extra kosten (m.u.v. boeken, syllabi, reiskosten e.d.). Voor professionals gelden de kosten van contractonderwijs. Dit bedraagt € 183,33 per ECTS (zie ook aanmelden).

Deze pagina delen: